Met de start van het nieuwe jaar heeft ASN Autoschade Den Bosch ook een nieuwe eigenaar gekregen. Rodney van den Berg is daarbij door de Rabobank en Persgroep meteen ook uitgeroepen tot de ‘Eerste starter van 2019’.

Door Lisette Broess-Croonen


DEN BOSCH – Van den Berg zit al drie-en-dertig jaar in het vak. “De eerste vijftien jaar werkte ik zelf op de werkplaats, later kreeg ik meerdere leidinggevende functies. Bij ASN ben ik al op een aantal plaatsen bedrijfsleider geweest. Hier in Den Bosch ben ik voor het eerst zelfstandig ondernemer.” Op de regio-overleggen van ASN kwam Van den Berg zijn voorganger Erik den Dekker tegen. “Hij zag potentie in mij om het filiaal in Den Bosch over te nemen. Daar hoefde ik niet over na te denken. Het was een kans die ik met beide handen aangegrepen heb.” Van den Berg neemt een gerenommeerd bedrijf over met twaalf werknemers op de werkplaats. “Op kantoor zit ik samen met calculator Matthieu. We krijgen ongeveer veertig auto’s per week binnen met allerlei schades, van cosmetisch tot complex.

Van links naar rechts: Edwin Nabbe (persgroep), Roger Koks, Ayhan Karademirli en Henk Dijkstra (Rabobank) en Rodney van den Berg.

Bijna alles loopt via de verzekeringen van ASN die ook de contracten onderhoudt. Mijn taak is om alles te begeleiden en dirigeren. Ik heb echt driehonderd procent zin in deze uitdaging. Dit ga ik maken, het is een jongensdroom die uitkomt. Het begin is in ieder geval goed, want we zitten tot half februari al volgeboekt.” De Rabobank en de Persgroep kiezen iedere drie maanden een ‘Starter van het Kwartaal’ die een lekkere taart krijgt en van de Persgroep een advertentiecheque van vijfhonderd euro. Dit keer wordt het jaar gestart met de ‘Eerste starter van 2019’. Henk Dijkstra van de Rabobank legt uit waarom: “Hij is echt letterlijk de eerste starter van het jaar en een starter met een grote dosis ervaring. Maar het is ook een mooi voorbeeld van de verschillende samenwerkingen die de Rabobank aangaat. De accountant van Rodney is Roger Koks van R&P advies, waarmee we regelmatig samenwerken. En de Rabobank als geheel werkt ook vaak samen met ASN. Dit is een mooi drieluik met korte lijntjes tussen de partijen.”

Bron: Stadsblad Den Bosch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.