Je administratie, een bron van informatie

Het is zo ongeveer het enige dat alle ondernemers en ondernemingen met elkaar gemeen hebben: ze hebben een adequate administratie nodig. Omdat het nu eenmaal verplicht is, maar ook omdat het informatie oplevert waarmee ondernemers hun resultaten kunnen verbeteren. R&P advies helpt daarbij.

RP advies financieel advies

R&P advies helpt bij en adviseert over de inrichting van je financiële administratie, verzorgt die desgewenst helemaal voor je – dan weet je zeker dat je boekhouding up-to-date is en dat je het inzicht krijgt dat nodig is om tot een hoger rendement te komen.

Administratie verwerking

Ordenen, verwerken en bijhouden

Begrotingen

Prognose, planning en ijkpunt

Rapportages

(Periodieke) management rapportages

Jaarrekening

Doorrekenen, consolideren en publiceren

Belastingen

Periodieke aangiften (OB, IB, LB, Vpb etc)

Overige diensten

Aanvragen van toeslagen, subsidies, etc.

Je kunt de boekhouding helemaal zelf doen. Dat is niet alleen goedkoop, het biedt je ook nog eens 24/7 inzicht in je resultaten. En het is gemakkelijk. Zeker als je Minox gebruikt. Minox is gebruiksvriendelijk, onder meer omdat het intuïtief is: de knop die jij logisch vindt voor een bepaalde functie, is het in negen van de tien gevallen ook.

Ook plezierig: Minox groeit mee met je bedrijf – als je er meer mee wilt doen of als je er meer informatie uit wilt halen, dan is dat mogelijk. Het is niet verwonderlijk dat Minox bij de vijf populairste boekhoudprogramma’s van Nederland hoort.
Lees meer over Minox

Telefonisch

Neem contact met ons op via telefoonnummer
(073) 613 71 41

Via E-mail

Stuur ons een mail via ons contactformulier

Menu