Persoonlijke dienstverlening wordt echt waar gemaakt. Ontzorgen, dát is het, zodat wij lekker ons eigen werk kunnen blijven doen. Bekijk de video van Marcel over R&P advies.

Marcel Kapteijns

Managing Director, Party Time

Ik ben overgestapt van mijn vorige administratiekantoor, want ik had meer nodig dan alleen de BTW-aangifte en jaarrekening. Het gaat ook om een stuk advies. Bekijk de video van John over R&P advies.

John Sars

Managing Director, Johnson Petfoods

R&P advies beveel ik van harte aan, want het is een professioneel en persoonlijk bedrijf waar ik heel veel aan heb (gehad). Lees meer over Stephanies ervaringen met R&P advies.

Stephanie Geldof

Horeca ondernemer, De Keulse Kar

De meerwaarde van R&P advies is voor mij: Vraagbaak, Adviseur en Coach in bedrijfsvoering! Lees meer over Leonies ervaring met R&P advies.

Leonie Soemers

Tekstschrijver, pen en potlood

Zij helpen je echt verder met hun adviezen. Staan met twee benen op de grond en snappen dat jij het niet altijd snapt. Lees meer over Sander’s ervaring met R&P advies.

Sander van de Gevel

ZZP-er, Skerpioen

Ik hoef nooit te wachten als ik wat wil weten. Ze zijn flexibel en snel, dingen worden meteen geregeld. Kortom, R&P advies is NU. Nu inzicht om meteen de juiste beslissingen te kunnen nemen! Lees meer over Marcels ervaring met R&P advies.

Marcel van Zwam

Horeca ondernemer, Feestcafé Lalalaa, Café De Cosmopoliet,<br /> Café De Boulevard

Ik beveel R&P advies van harte aan: elke ondernemer heeft namelijk een goede boekhouder nodig. Met R&P advies heb je de beste in de regio! Lees meer over René’s ervaringen met R&P advies.

René Holweg

Directeur, Holweg Cargo Service BV

Deskundig en  betrokken! Niet voor niets hebben mijn man (die de financiële zaken van zijn BV ook heeft toevertrouwd aan R&P advies) en ik hem aanbevolen bij vrienden en collega’s. Lees meer over Ardie’s ervaringen met R&P advies.

Drs. Ardie Nooijen-Kuijpers

Directeur, ORATO