Daarom R&P advies.

Er zijn tal van redenen om voor R&P advies te kiezen. Wij noemen er zeven, onze beloften.

De 7 beloften van R&P advies

  1. We staan naast je in je ondernemerschap;
  2. We verzorgen jouw complete bedrijfsadministratie(s) vakkundig;
  3. Jouw boekhouding en administratie zijn bij ons altijd up-to-date;
  4. Op ieder moment bieden we je duidelijke en transparante inzichten over de financiële situatie (zakelijk en privé);
  5. We geven proactief advies over nieuwe kansen, mogelijkheden en rendementsverbeteringen;
  6. We sluiten fiscale verrassingen achteraf uit;
  7. We verwerken salarisberekeningen tijdig en correct.

Je bent van een hoop kopzorgen af. Jij gaat ondernemen en wij nemen zorgen met betrekking tot de financiële administratie over. Ontzorgen heet dat tegenwoordig. Het is precies wat we doen.

Je weet dat het goed zit. Je boekhouding klopt en is altijd up-to-date. Je beschikt snel over rapportages die je wilt ontvangen en ook overzichten van openstaande posten debiteuren en nog niet betaalde inkoopfacturen heb je zo op je computerscherm.

Je hebt een stevige adviseur naast je staan, die meer is dan dat. Een sparringpartner is het. Hij staat je bij in het gecontroleerd laten groeien van je onderneming. En helpt je belangrijke beslissingen nemen, zoals bijvoorbeeld de ondernemingsvorm die je kiest.

R&P advies regisseert je complete financiële bedrijfshuishouding. Via een contactpersoon bieden we je alle expertise van specialisten. Die specialisten hebben we in eigen huis of vinden we bij partijen waarmee samenwerken.

We nemen alle communicatie over met derden, zoals de Belastingdienst, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen. Dat doen we goed; onaangename fiscale verrassingen zijn bijvoorbeeld uitgesloten.

NOAB-gecertificeerd

Kwaliteit en continuiteit zijn gegarandeerd. We zijn immers lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB)

We bepalen na ons eerste adviesgesprek gezamenlijk het plan van aanpak om te komen tot een succesvolle en langdurige samenwerking. In het plan van aanpak maken we afspraken hoe de werkzaamheden zullen worden uitgevoerd. Er zijn wat dat betreft vele mogelijkheden. Samen kijken we naar de meest prettige en efficiënte vorm.